AIDAnova je ime nove ladje AIDA Cruises, spada pa v Helios razred

Dne 31. maja 2017, ob 6:00 uri so v ladjedelnici Meyer v Papenburgu razkrili s spektakularnim grafitom ime prve ladje nove generacije, ki lahko delujejo na utekočinjeni zemeljski plin (LNG) s skoraj nič emisij. To ime, AIDAnova, je zdaj prikazano kot grafit v gradbenih dvoranah, kjer se bo ladja gradila. Gredelj polaganja nove ladje bo potekala septembra 2017 v ladjedelnici Mayer v Papenburg. Njena dostava je predvidena v avgustu 2018.

V svoji prvi sezoni, bo AIDAnova potovala med Madeiro in Kanarskimi otoki za sedem dni križarjenja od decembra 2018. Pet otokov v sedmih noči.

Nova generacija AIDA ladij združuje inovativno zasnovo z state-of-the-art tehnologijo za zagotavljanje še večjega udobja na krovu.

Na krovu nove potniške ladje naj bi bilo 21 različnih vrst kabin, ki segajo od penthouse suite, prostorne družinske in teras kabine z balkonom. Uvedli so tudi junior suite z lepim zimskim vrtom.

Drugi vrhunci na kratko:

• Novi koncept restavracij ponuja 17 restavracij (5 specialnih restavracij, 6 à la carte restavracij, 5 bife restavracij in ena okrepčevalnica) in 23 barov ponuja vrsto kulinaričnih trendov z vsega sveta.

• AIDAnova ponuja razkošen wellness na več kot 3.545 kvadratnih metrov čez dva krova. Novi Body & Soul Spa ponuja pet različnih savn s pogledom na morje, teraso za sončenje s tremi jacuzziji, sobo s kaminom, tepidarium in dva zasebna wellness apartmaja. Gostje imajo tudi dostop do več kot 80 sprostitev, lepoto in nego kože, in z več kot 30 brezplačnih vadbenih programov na teden

• Naši mali gostje bodo imeli na voljo tri dodatne dolge tobogane, adrenalinski park, vodno igrišče in mini golf igrišče. Mini klub na krovu 16 bo poskrbel za malčke od starosti šestih mesecev; tri- do enajst-letniki bodo imeli klub za otroke, in otroci, starejši od 12 let bodo imeli Wave klub. Za izlete na kopnem, AIDA organizira družini prijazne ture in tudi izlete za najstnike.

• Sprehod na ocean: Na Lanai krovu, se bodo gostje lahko sprehodili po poti okoli celotne ladje. Na poti se bodo lahko ustavili v restavracijah in barih, kot tudi na Lanai baru.

Vir + foto : AIDA Cruises

 

Similar Articles

Dodaj odgovor

Na vrh