Botra AIDAperla bo Lena Gercke

V Španskem pristanišču Palma de Mallorca bo dne 30. junija 2017 prispela nova potniška ladja, ladjarja AIDA Cruises po imenu “Aidaperla”, dvanajsti član flote AIDA. Botra ladji bo simpatična Lena Gercke, ena izmed najbolj znanih in najuspešnejših modelov in voditeljic v Nemčiji.

Lena Gercke, s svojim naravnim šarmom je idealna botra za Aidaperla. Vesel sem, da bo krstila našo novo ladjo ” je dejal Felix Eichhorn, predsednik AIDA Cruises.

“Obožujem potovanja in sem na cesti veliko – tako profesionalno kot tudi zasebno. Vse bolj se veselim, da postanem botra ladje kot je AIDAperla je dejala Lena Gercke.

 

             Credit “Foto: AIDA Cruises + foto on the cover :  Credit “Foto: AIDA Cruises  “

Krstno križarjenje bo trajalo od 24. junija do 1. julija 2017 iz Palma de Mallorca v tri izmed najlepših mest na Mediteranu: Rim (Civitavecchia), Firence (Livorno) in Barcelona.

Tisti, ki se ne morejo pridružiti praznovanju v Palmi de Mallorci ali na krovu Aidaperla si bodo krst lahko ogledali dne 30. junija 2017, v živo na internetu in na različnih socialnih medijskih kanalih.

Od 1. julija 2017 bo 300 metrov dolga in 37,6 metrov široka ladja za križarjenje plula po zahodnem Sredozemlju na sedem-dnevne izlete. Od marca 2018 Aidaperla prihaja v Hamburg.

Vir : Aida Cruises, foto na naslovnici : Credit “Foto: AIDA Cruises” in fotografija botre Credit “Foto: AIDA Cruises”

Similar Articles

Dodaj odgovor

Na vrh