Costa Luminosa – World Cruise 2018

Iz Benetk je na dolgo potovanje odšla potniška ladja Costa Luminosa, ki bo na turneji “World Cruise 2018” obiskala 5 kontinentov, prečkala 3 oceane in obiskala 41 destinacij. Potovanje bo trajalo 106 dni. V Benetke pa se bo ladja vrnila 22. aprila. Vsi tisti, ki ste zamudili to sanjsko potovanje pa bo ista ladja ponovila leta 2019.

Na ladji je okoli 2000 gostov, prihajajo iz 30 držav, večina jih prihaja iz Francije (okoli 500) sledijo gostje iz Italije in Nemčije (več kot 300 za vsako državo), Švica (več kot 200), Španija (nekaj manj kot 200) in Avstrije (več kot 100) in ostali. Najstarejši potnik šteje zavidljivih 92 let, no najmlajši pa je fant iz Francije star pa je eno leto.

Po programu potovanja bodo obiskali tudi sledeče fantastične destinacije Antili, Kolumbijo, Mehiko, Kostariko, Gvatemalo, Mehiko in Kalifornijo. Po prečkanju Tihega oceana se bo turneja nadaljevala na Havajih, na Polineziji, na otokih v Fidžiju, v Avstraliji in v Indoneziji, pred koncem pa še Singapur, Malezija, Tajska, Šrilanka, Indija , Arabski Emirati, Oman in Grčija.

Vir : costa cruises, foto : Pristanisce.com

 

Similar Articles

Dodaj odgovor

Na vrh