Grimaldi Group z novim RO – RO servisom

Povezava je nadgradnja linijskem prevozom med Sredozemljem in Severno Ameriko, ki jih je skupina uvedla z velikim uspehom od leta 2015. Nova razširjena storitev povezuje italijanska pristanišča Civitavecchia in Savono in turško pristanišče Gemlik z severnoameriškimi pristanišči Halifax (Kanada), New York, Baltimore, Jacksonville in Houston, kakor tudi Veracruz v Mehiki. Storitev ima tedensko frekvenco za destinacije v Severni Ameriki in štirinajst dnevno frekvenco za Mehiko.

Gre za prvo neposredno in redno povezavo med Sredozemljem in Severno Ameriko za železniški tovorni promet. RO / RO-večnamenska plovila z nosilnostjo 3000 linearnih metrov voznega tovora in za 3.000 avtomobilov zagotavlja tranzitni čas 12 dni med Italijo in Severno Ameriko in 20 dni za Mehiko.

“Mehika je trg, ki kaže na velik potencial in je pritegnil pomembne tuje naložbe v različnih sektorjih,” je dejal Emanuele Grimaldi, generalni direktor skupine Grimaldi. “Vključitev rednega postanka v pristanišču Veracruz, ki je eden od glavnih pristanišč v državi, je absolutna novost, v katero smo se odločili vlagati z podporo uvoznih / izvoznih poslov z Italijo in drugod po Evropi zaradi naše široke mreže storitev. ”

Vir + foto : Grimaldi Group

Similar Articles

Dodaj odgovor

Na vrh