Poslovni partnerji na obisku v Luki Koper

V luki so jubilejno 60. obletnico družbe obeležili skupaj s poslovnimi partnerji. Prišlo jih je več kot 600 iz Slovenije in številnih držav srednje Evrope, Izraela, Egipta, Južne Koreje, Japonske in od drugod. Srečanje so izkoristili tudi za javno zahvalo državnim organom, ki so vsak dan vpeti v pristaniško delo in s predanostjo dvigujejo nivo pristaniških storitev v Kopru: to so carina, uprava za pomorstvo, fitosanitarna in veterinarska inšpekcija ter pomorska policija. Ob tej priložnosti je predsednik uprave Luke Koper Dragomir Matić povedal, “da se v luki zavedajo, da pristanišče niso samo pomoli in dvigala. Pri tem smo si vsa pristanišča več ali manj podobna. Dober servis temelji tudi na partnerskem odnosu in posluhu pristaniške skupnosti, predvsem državnih organov, ki so dnevno vpeti v naše delo.”

Spomnil je še, da so za kakovostno storitev enako pomembni tudi motivirani zaposleni z visoko mero pripadnosti, ter seveda investicije v pristaniško infrastrukturo in opremo, v kar bo družba do leta 2020 vložila 300 milijonov evrov. Za poslovne partnerje je zelo pomembno, da Luka Koper te načrte tudi uresniči, saj so od tega odvisni tudi njihovi poslovni načrti, je v svojem govoru poudaril Čedomir Bojanič s sekcije za promet pri Gospodarski zbornici Slovenije in spomnil, da je Koper danes največji kontejnerski terminal v severnem Jadranu in drugo največje pristanišče za avtomobile v Sredozemlju.

Vir + foto : Luka Koper , na fotografiji : V znak dobrega sodelovanja je predsednik uprave Dragomir Matić predstavnikom državnih organov predal zahvalo. Z leve: Dragomir Matić, Mauro Rihter, komandir postaje pomorske policije Koper, Neva Blažina Sedmak, predstavnica Območnega urada uprave za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin, UE Koper, Nedjan Jerman, pomočnik direktorja Finančnega urada Koper in Jadran Klinec, direktor Uprave RS za pomorstvo.

Similar Articles

Dodaj odgovor

Na vrh