Šest različnih ladijskih prevoznikov s klici na Wilhelmshaven

Eurogate je sporočil, da bo od aprila 2017 imelo šest različnih kontejnerskih prevoznikov klice na Wilhelmshaven. Na novo ustanovljena ladijska zveza OCEAN Alliance (COSCO Shipping, OOCL, CMA CGM in Evergreen) bo vključila Eurogate kontejnerski terminal v luki Wilhelmshaven. Poleg tega bodo zaradi prihodnjih sprememb delovanja, vključila Wilhelmshaven tudi Hamburg Süd in Hyundai Merchant Marine.

Eurogate Container Terminal Wilhelmshaven ponuja mega kontejnerskim ladjam z ugrezom do 16,5 metra neomejen dostop, neodvisno od plime.

Sprva bo imel OCEAN Alliance klice na Wilhelmshaven enkrat tedensko z nekaterimi izmed največjimi kontejnerskimi ladjami na svetu (> 18.000 TEU), ki delujejo v storitvi “Azija – Severna Evropa 1”. S tem bo Wilhelmshaven širil svojo ponudbo predvsem za izvozne pošiljke v Azijo.

Maersk Line in 2M zavezništva, Hamburg Süd in Hyundai Merchant Marine bodo od aprila 2017 tudi začeli s klici na Wilhelmshaven.

Leta 2016, je Eurogate Container Terminal Wilhelmshaven v primerjavi s predhodnim letom povečal obseg ravnanja s kontejnerji za 13 odstotkov. Vzporedno s tem se je povečala rast v prometu po cesti (+ 65%) in po železnici (+ 38%).

Od aprila 2017, bodo Wilhelmshaven imela tri glavna zavezništva:
• 2M: Maersk Line in MSC
• OCEAN Alliance: COSCO Shipping, OOCL, CMA CGM in Evergreen
• THE Alliance: Hapag Lloyd, NYK, K-Line, MOL in Yangming

Načrtovane rotacije za redno linijo, OCEAN zavezništva “Asia-North Europe 1”, so: Shanghai, Ningbo, Xiamen, Yantian (Shenzhen), Singapur, Felixstowe, Rotterdam, Gdansk, Wilhelmshaven, Felixstowe, Singapur, Yantian (Shenzhen), Shanghai.

Vir + foto : Eurogate

Similar Articles

Dodaj odgovor

Na vrh