Slovesnost varjenja kovanca v ladjedelnici Marghera za “CARNIVAL HORIZON”

Slovesnost je bila uvedena s tradicionalnim “kovancem”, ki ga naredijo in zvarijo na zadnji krov ladje. Botra slovesnosti je bila Clementina Zecchin in zaposleni v Financerjevi ladjedelnici Marghera. Sedaj se začne delo notranje opreme. Ladja je predvidena za dostavo spomladi 2018.

Slovesnosti so se udeležili tudi Richard Morse, višji podpredsednik Hotel Operation družbe Carnival Corporation, Fabrizio Timossi, vodja projekta pri Carnival Cruise Line, in Antonio Quintano, direktor ladjedelnice Marghera.

“Carnival Horizon” ima bruto tonažo 133,500 ton in je dolg 323 metrov in sprejme več kot 6.400 ljudi na krov, vključno z osebjem.

“Carnival Horizon” ima inovativen prostor “Havana Area”, ki je tematsko zasebno in ekskluzivno območje, s kabinami, odprtih barov in bazenom. Dostop do tega področja je omejen, čez dan bo na voljo samo za tiste potnike, katerih kabine so v prostoru Havana Area.

“Carnival Horizon”, bo zgrajen v skladu z najnovejšimi predpisi. Navigacijska oprema bo opremljena z najsodobnejšimi varnostnimi sistemi, vključno s modulom “Safe return to port.” Poleg tega ima napredno tehnologijo za varčevanje z energijo in izpolnjuje najstrožje okoljske predpise z energetsko učinkovitih motorjev in sistema za čiščenje izpušnih plinov.

Svoje prvo potovanje ima 2. aprila 2018 z 13-dnevnim križarjenjem po Sredozemlju iz pristanišča v Barceloni.

Sestrska ladja “Carnival Vista”, največja ladja, ki jo je zgradil Fincantieri za floto Carnival Cruise Lines je bila dostavljena v Monfalcone, aprila 2016.

Vir : fincantieri , foto : Carnival Cruise Line

Similar Articles

Dodaj odgovor

Na vrh