Thomson Cruises dodal v svojo floto TUI Discovery 2

TUI Discovery 2 uvaja tudi nove inovativne tehnologije na krovu za nadaljnjo izboljšanje uporabniške izkušnje. Nova aplikacija “Navigate”, bo omogočila potnikom, da si z nekaj kliki pregledajo svoj račun na krovu, informacije o ponudbi in voznih redov, informacije o zabavah na ladji itd. Aplikacija, ki je prosta za uporabo, bo koristila omrežje na ladji in se bo lahko odprla v vsakem brskalniku, kar pomeni, da jo potnikom ni treba naložiti ali kupiti wi-fi pakete.

TUI Discovery 2 bo ponujal tudi Virtual Reality Izkušnje, kjer gostje lahko uporabljajo HTC Vive slušalke, igrajo igre itd.

To poletje bo TUI Discovery 2 obiskal nekatere od najbolj prepoznavnih destinacij Sredozemskega morja, kot so Barcelona, ​​Valencia, Ibiza, Porto, Lizbona in Marseille pred prestavitvijo na Tenerife v septembru in obiskal pristanišča na Kanarskih otokih, Maroko in Madeira. Decembra bo Tui Discovery 2 nadaljeval svojo pot v Montego Bay, Jamajka, kjer bo začel svojo zimsko sezono.

Ladja nudi zunanji kino, plezalno steno, mini golf igrišče, notranji bazen in sijajni atrij. Sedem barov in prav toliko jedilnic. Tako kot TUI Discovery bo TUI Discovery 2 imela All Inclusive kot standard. Ladja nudi 11 palub in 915 kabin, 2 bazena in 9 dvigal. Dolžina znaša 264 metra, širina pa 32 metra. Maksimalno število potnikov je 1832.

TUI Discovery 2 je druga ladja, ki se je pridružila flot Thomson Cruises, v zadnjih dvanajstih mesecih, po prihodu TUI Discovery junija 2016. V floto se bo maja 2018 pridružil tudi TUI Explorer.

No od Maja 2018 do Oktobra 2018 pa smo neuradno še izvedeli, da bo TUI Discovery 2 plula v aranžmaju “ADRIATIC EXPLORER” – relacija Krf-Koper-Benetke-Split-Dubrovnik-Kotor in Krf.

V letošnji sezoni potniških plovil v Kopru bomo videli Thomson Dream in Thomson Spirit, ladjarja Thomson Cruises. V sezoni 2018 pa namesto Thomson Spirit – TUI Discovery 2.

Kot že rečeno pa TUI Discovery 2 ni nova ampak se je prej imenovala Legend of the Seas in je bila v lasti ladjarja Royal Caribbean. To ladjo je Royal Caribbean izročil skupini TUI in sicer ladjarju Thomson Cruises hčerinske družbe, ki jo je preimenoval v TUI Discovery 2 ter jo posodobil in pobarval.

Vir + foto : Thomson Cruises

Similar Articles

Dodaj odgovor

Na vrh