Ambasadorja Majestic Princess bosta Yao Ming in Ye Li

Princess Cruises je danes napovedal, da bosta Yao Ming in njegova žena, Ye Li, ambasadorja Princess Cruises na Kitajskem in uradno krstila ime nove potniške ladje Majestic Princess med slovesnostjo in gala praznovanjem. Otvoritvena svečanost bo potekala na krovu Majestic Princess v Šanghaju 9. julija.

“To je velika čast, da sta Yao Ming in njegova žena Ye Li milostno sprejela naše povabilo, da uradno poimenujeta Majestic Princess in kot ambasadorja na našem praznovanju pozdravila našo najnovejšo ladjo na Kitajskem,” je dejal Jan Swartz, predsednik Princess Cruises.

Yao Ming in njegova žena, Ye Li, sta bila rojena v Šanghaju in sta bila oba člana nacionalnih košarkarskih ekip iz Kitajske. Yao Ming je ikona, eden od najbolj znanih svetovnih športnikov, globalni ambasador košarke, osem let NBA All-Star(Houston Rockets), in nazadnje, je bil izbran tudi v hišo slavnih v NBA.

Par je ustanovil “The Yao Foundation” kot odgovor na uničujočem potresu v provinci Sečuan, Kitajska leta 2008. Yao fundacija je financirala gradnjo 23 šol v regiji. Pomagajo izbirati prostovoljce za podporo športnih izobraževanj in usposabljanj za košarko, organizira košarkarske lige v podeželskih osnovnih šolah, da bi se učenci učili igrati timski šport. Letos bo že 10. leto za “Yao Foundation dobrodelni dogodek.” To je postal največji, najdaljši in najbolj vplivni športni dobrodelni dogodek na Kitajskem. Letošnji dobrodelni dogodek se bo začel 30. julija v Hong Kongu.

Majestic Princess trenutno pluje na 49-dnevnem potovanju iz Rima v Šanghaj. Med potovanjem, bo obiskal skupaj 22 pristanišč, vključno z Atenami, Dubaj, Kočin, Singapur, Port Klang, in Xiamen pred njenim prihodom v Šanghaj na Wusongkou International Cruise Terminal. Majestic Princess bo od 11. julija imel svojo prvo matično pristanišče v sezoni v Šanghaju.

Leta 2018, dve 14-dnevno Grand Azijski plovbi med Šanghajem in Singapurjem, bo gostom na voljo po vsem svetu na Majestic Princess. Obiskali bodo Japonsko, Južno Korejo, Vietnam in Tajsko, vključno z nočnim postankom v Hong Kongu. Prvo potovanje bo z odhodom iz Šanghaja 25. februarja 2018, drugo z odhodom iz Singapurja 11. marca 2018.

Od septembra 2018 do marca 2019 bo Princess Cruises vključil tudi Avstralijo. Majestic Princess bo iz Sydneya in Aucklanda na plovbi od 6 do 13 dni in bo obiskal pristanišča na destinacijah, vključno z Novo Zelandijo, Tasmanijo, Fidži in drugimi otoki v južnem Pacifiku.
Vir + foto : princess cruises

Similar Articles

Dodaj odgovor

Na vrh