CMA CGM kupuje SOFRANA Unilines

CMA CGM napoveduje, da je dosegel sporazum o nakupu preko svoje hčerinske družbe ANL, večino delnic družbe SOFRANA Unilines, ki je ključni akter v regionalni pomorski trgovini na južnem Tihem oceanu.

SOFRANA Unilines deluje neposredno ali v partnerstvu s floto 10 plovil na osmih prometnih poteh, ki servisirajo 21 pristanišč v Avstraliji, Novi Zelandiji, Papui Novi Gvineji in na pacifiških otokih. Z uspešnimi operacijami v regiji južnega Pacifika poslujejo že skoraj 50 let, bo SOFRANA na tem področju zagotovila boljšo pokritost pristanišč za ANL in CMA CGM.

CMA CGM skupaj z ANL ponuja 16 trgovskih pasov, ki servisirajo glavna pristanišča po vsej Avstraliji, Novi Zelandiji, Papui Novi Gvineji, Severni Aziji, jugovzhodni Aziji, Indijski podcelini in Severni Ameriki. Obsežen dostop podjetja ANL v Aziji, ISC in Severni Ameriki v povezavi s poglobljenim poznavanjem pacifiških otokov bo SOFRANA strankam zagotovila novo raven storitev in možnosti usmerjanja, ki jih podpira finančna in operativna moč skupine CMA CGM.

Nova združena skupina, SOFRANA ANL, se bo pridružila velikemu portalu regionalnih strokovnjakov CMA CGM, OPDR in MacAndrews v Evropi in CNC v Aziji. Poleg tega je CMA CGM v juniju objavila svoj projekt, s katerim bo pridobila Mercosul Line za izgradnjo svojega poslovanja v Braziliji. Nakup podjetja SOFRANA Unilines naj bi se zaključil do konca meseca oktobra.

Vir + foto : Cma Cgm, na fotografiji CMA CGM AMERIGO VESPUCCI v luki Rotterdam

Similar Articles

Dodaj odgovor

Na vrh