CMA CGM z novo direktno in hitrejšo storitvijo

Brez postanka med Marokom in Rusijo, kar je idealno za maroško sadje in izvoz zelenjave.

CMA CGM, vodilna svetovna ladijska skupina, začenja novo okrepljeno storitev AGAX, ki bo omogočala dobavo sadja in zelenjave iz Maroka v Rusijo s tranzitnim časom 8 dni, brez kakršnega koli postanka.

CMA CGM in njene hčerinske družbe OPDR in Comanav, sedaj ponujajo tedensko neposredno povezavo med Marokom in Rusijo brez postankov, ki zagotavlja odlične pogoje za odpremo sadja in zelenjave. CMA CGM tako zagotavlja najhitrejše tranzitne čase na trgu s povezovanjem luke Agadir in Sankt Petersburg.

Južno, pristanišča Hamburg in Rotterdam še vedno delujeta kot pomembna vozlišča in ponujata različna pretovarjanja in intermodalne priložnosti.

Poleg svoje nove storitve NEW AGAX, CMA CGM Group ohranja močan položaj na področju trgovine z Marokom in severno Evropo / Rusijo z dvema drugima tedenskima linijama: DUNKRUS in CISS.

Od 16. marca, bo naslednja rotacija delovala v partnerstvu z SEAGO z 3 x 868 TEU plovili (dve upravlja CMA CGM, eno pa SEAGO): Rotacija je : Casablanca – Agadir – St. Petersburg – Hamburg – Rotterdam – Casablanca.

Ločeno, CMA CGM spreminja svojo DUNKRUS linijo z vključitvijo klica v Rouenu. Pristanišče je bilo prej v AGAX line.

Vir + foto : cma cgm

Similar Articles

Dodaj odgovor

Na vrh