Legend of the Seas prispela v Dubaj na zadnje potovanje v floti Royal Caribbean

V ponedeljek, 13. marca je Legend of the Seas odpotovala v Dubaj na zadnje križarjenje z Royal Caribbean, ki označuje konec njene potovalne kariere v floti Royal Caribbean.

Najstarejša ladja v floti Royal Caribbean je stara 22 let. Pluje od leta 1996, in je opravila več kot 600 itinerarjev križarjenj brez incidenta in je najbolj potovalna ladja v floti Royal Caribbean.

V svoji karieri je bila v Aziji, Avstraliji in Novi Zelandiji, v Južnem Pacifiku, Alaskia, Srednji Ameriki, Karibih, Baltiku, Sredozemlju in na Bližnjem vzhodu.

Legend of the Seas bo izročena skupini TUI in sicer ladjarju Thomson Cruises hčerinske družbe po svojem prihodu v Barcelono v dveh tednih. Preimenovala se bo v TUI Discovery 2.

“Od svoje otvoritvene plovbe, Legend of the Seas je ustvarila številne čudovite spomine za več sto tisoč gostov, in pričakujemo, da bo to uspešno zgodovino nadaljevala tudi v floti Thomson Cruises,” je povedal Richard D. Fain, predsednik in glavni izvršni direktor Royal Caribbean Cruises Ltd.

Legend of the Seas je pripeljala potnike na Dubai Cruise Terminal, kjer bodo imeli dogodke, načrtovane na krovu za zadnje potnike, ki plujejo s to ladjo in Royal Caribbean.

Legend of the Seas je prispela v pristanišče Dubaj ob istem času kot njena sestrska ladja Vision of the Seas , ki ima trenutno matično pristanišče v Dubaju za sezono 2016-2017.

Vir + foto : cruisemapper.com

Similar Articles

Dodaj odgovor

Na vrh