OOCL Germany – Nova kontejnerska ladja v floti OOCL

Ladjar OOCL je danes praznoval krst novogradnje zgrajene v ladjedelnici Samsung Heavy Industries na otoku Geoje. Imenovana OOCL Germany, kapacitete 21.413 TEU in je druga od šestih 21.000 TEU plovil.

OOCL Germany in njeno sestrsko plovilo OOCL Hong Kong sta zasnovani z veliko naprednimi zelenimi tehnologijami, ki lahko pomagajo pri izpolnjevanju prihodnjih okoljskih zahtev. Energetska učinkovitost teh kontejnerskih plovil na primer ne ustreza zgolj osnovni zahtevi trenutnega indeksa energetske učinkovitosti (EEDI), ampak je za 48% boljša od ravni EEDI, ki jo je leta 2025 zahtevala Mednarodna pomorska organizacija.

Med vsemi našimi uglednimi gosti na slovesnosti sta bila kot častna gostja tudi sponzorja plovil, gospa Akiyo Moue in njen mož g. Nozomi Moue, izvršni direktor Shinsei Bank. Gospod Tung se je zahvalil gospodu Moueju in njegovim kolegom za poslovno partnerstvo in podporo Shinsei Bank OOCLju.

“Ko smo prvič začeli pogovore s Shinsei Bank pred približno petimi leti, smo bili zainteresirani za krepitev našega odnosa in iskanju prave priložnosti, da sodelujemo pri projektu skupaj,” je dejal gospod Tung. “Dve leti kasneje je bila naša prva transakcija izvedena in začelo se je poslovno partnerstvo, ki se je kasneje razširilo na finančno podporo OOCL Germany in utiralo pot do tistega, za kar trdno verjamem, da je dolgoročni bančni odnos pri izdelavi.

OOCL Germany bo služila trgovinskemu pasu med Azijo in Evropo na storitvi LL1 in njena rotacija je: Shanghai / Ningbo / Xiamen / Yantian / Singapur / preko Suez kanala / Felixstowe / Rotterdam / Gdansk / Wilhelmshaven / Felixstowe / preko Suez kanala / Singapur / Yantian / Shanghai v 77-dnevnem krožnem potovanju.

“Orient Overseas Container Line” oziroma “OOCL” sta trgovska imena za prevoz, ki jih ločeno zagotavljajo: Orient Overseas Container Line Limited (“OOCLL”) in OOCL (Europe) Limited, obe pa sta hčerinski podjetji in v celoti v lasti Orient Overseas (International) Limited , Javno podjetje kotira na borzi v Hongkongu. OOCL s sedežem v Hongkongu spada med največje integrirane mednarodne kontejnerske transportne in logistične družbe z več kot 330 uradi v 70 državah. Povezuje Azijo, Evropo, Severno Ameriko, Sredozemlje, indijsko podcelino, Bližnji vzhod in Avstralijo / Novo Zelandijo, družba ponuja prevozne storitve vsem glavnim trgovskim gospodarstvom na vzhodu in zahodu. OOCL je eden vodilnih mednarodnih prevoznikov, na Kitajskem.

Vir + foto : http://www.oocl.com/

Similar Articles

Dodaj odgovor

Na vrh