ROYAL CARIBBEAN napoveduje itinerarje za sezono 2018 -2019

Royal Caribbean je v Miamiju, dne 15.marca 2017 razkril svojo najmočnejšo zasedbo severnoameriških poti v sezoni 2018/2019, z dodatkom četrte ladje razreda Oasis po imenu Symphony of the Seas in povsem novi terminal v PortMiami in raznolikost adrenalinskih ladij, ki plujejo iz Južne Floride, Puerto Rico, Teksas, Severno-zahodni in severno-vzhodni Pacifik. Gostje vseh starosti lahko doživijo eksotične otoke na Karibih, dih aljaške odprave in slikovitih obalnih zakladov v Kanadi in Novi Angliji.

Aljaska itinerariji pri Royal Caribbean so na voljo za rezervacijo od 16. marca 2017, medtem ko bodo celoletne plovbe po Karibih in Bahamih začeli prodajati 17. marca 2017, kmalu sledijo sezonske poti med Karibi in Northeast, ki se začnejo prodajati 30. marca 2017. Vse poti so na voljo za rezervacijo en dan vnaprej za člane zvestobe Crown & Anchor.

Symphony of the Seas prinaša nove Adventure na Karibih

Zdaj na voljo za rezervacijo. Po njeni ustanovni poletni sezoni plovbe po Sredozemlju in obiskih zgodovinskih mest se bo Symphony of the Seas združil s svojimi tremi Oasis-Class sestrami, ki prihajajo na povsem novem terminalu v PortMiami. Začetek plovbe bo 17. novembra, ko bo odplula na sedem nočnih poti vzhodne in zahodne karibe in obiskala še, Basseterre, Saint Kitts in Nevis, in druga pristanišča Oasis-Class klicev.

Izberite Ladje ki so na voljo za rezervacijo od 17. marec 2017

Allure of the Seas se bo preusmeril iz Port Everglades in Ft. Lauderdale v PortMiami za zimsko sezono , kjer bo še naprej nudil sedem nočnih potovanj med vzhodnimi in zahodnimi Karibi.
Harmony of the Seas bo še naprej plul vse leto 7 – nočnih plovb po Karibih iz Port Everglades Cruise Port v Ft. Lauderdale, Florida, s zimskim preklapljanjem odhodov od sobote do nedelje.
Oasis of the Seas bo nadaljevala vse leto sedem nočnih plovb iz Port Canaveral, vzhodno od Orlanda na Floridi do Karibih, medtem ko bo Majesty of the Seas ponudil tri in štiri nočna potovanja na Bahamih.
Liberty of the Seas bo nadaljevala svojo celoletno namestitev iz pristanišča Galveston v Teksasu, ki ponuja sedem nočnih plovb med Mehiko in zahodnimi Karibi.
Enchantment of the Seas bo ponujal tri- in štiri nočna potovanja na Bahame, celoletno iz PortMiami.

Severovzhod ZDA in Sezonski Karibi – Na voljo za rezervacijo 30 marec 2017

Quantum-Class Anthem of the Seas bo še naprej ponujal celoletne itinerarje iz Cape Liberty Cruise Port v Bayonne, New Jersey plovbe, različne vrste plovb pet- do 12-nočne poti do Bermude in Karibe in sedem nočne plovbe do Bahamov. Za konec sezone jeseni bo Anthem of the Seas ponudil devet nočnih poti v Kanado in Novo Anglijo.

Adventure of the Seas bo prvič po svojem prvencu poklical Northeast in ponujal plovbe sedmih nočnih poti iz Cape Liberty Cruise Port v Bayonne, New Jersey na Bahame in Novi Angliji in Kanadi v celotni poletni sezoni. Jeseni 2018, bo ladja nudila 10- in 11-nočne plovbe v Quebecu v Kanadi. Adventure of the Seas se bo preusmeril na Port Everglades v Ft. Lauderdale za zimsko sezono, ki ponuja šest in osmih nočnih poti vzhodnih in zahodnih Karibov.

Grandeur of the Seas bo še naprej ponujal različne destinacije in izkušenje za goste, ki potujejo iz Baltimora, vključno z devetimi nočnimi plovbami do Bahamov in 12-nočnih plovb do južnih Karibov v zimskem času; in devet-nočnih potovanja v Kanadi in New England in pet nočnih potovanj za Bermude, v roza peščenih plažah v poletnem času.

Vision of the Seas se bo pridružil Liberty of the Seas v Galveston, Teksas, za zimsko sezono, ki ponujajo krajše štiri- in pet-nočne Zahodne Karibe.
Rhapsody of the Seas bo imel povratne sedem nočne Zahodne Karibe od Tampe, Florida v zimskem času.
Jewel of the Seas bo klical San Juan, Puerto Rico njeno matično pristanišče za zimsko sezono, ponujal pa sedem nočne plovbe po južnih Karibih.
Brilliance of the Seas bo plul iz Tampe v zimskem času, izmenično na štiri in pet-nočne itinerarje po zahodnih Karibih.
Serenade of the Seas bo imela matično pristanišče v Bostonu za september in oktober, ki ponuja sedem nočne itinerarje v Kanadi in New England in sedem nočne poti na Bermuda. Nato se prestavi na Ft. Lauderdale za daljše zimske počitnice in obišče veličastne vode južnih in vzhodnih Karibov na 10- in 11-nočnih plovb.
Navigator of the Seas bo imel pet in devet nočnih plovb po južnem in zahodnem delu Karibov iz PortMiami skozi zimsko sezono.
Independence of the Seas bo na svoji poti iz Port Everglades in Ft. Lauderdale, Florida ponujal štiri- in pet-nočne plovbe do zahodnih Karibov pozimi.

Vir + foto : Royal Caribbean International

Similar Articles

Dodaj odgovor

Na vrh