Silver Muse – SilverSea Cruises uspešno opravila teste na morju

V Koper prispe 1.7.2017 ali pa 27.7.2017. Takoj ko izvemo pravi datum prihoda, javimo. 1.7.2017 – datum prihoda napisan v Luki Koper, medtem ko je datum 27.7.2017 napisan na uradni spletni strani SilverSea.

Kmalu bodo v ladjedelnici Fincantieri končali in dostavili ladjarju SilverSea Cruises njeno najbolj luksuzno potniško ladjo Silver Muse, tonaže 40.700 ton. V dolžino meri 213 metra in je za 17 metrov večja od njene elegantne Silver Spirit. 596 potnikov in 411 članov posadke pa lahko biva na njej.

Kot del svojih preizkusov na morju, je Silver Muse doživela obsežne teste za določitev točnega delovanja ladje v vseh pogledih. To vključuje teste za pogon in mehanske sisteme, teste visokih hitrosti, vibracije in preizkuse hrupa in vzdržljivosti. Vse teste je ladja opravila z odliko so sporočili iz SilveSea in Fincantieri.

Silver Muse bodo krstili 19. aprila letos, na razkošni slovesnosti v Monte Carlu , Monako. V svoji prvi sezoni, bo Silver Muse obiskala 130 pristanišč v 34 različnih državah. V floti Silversea bodo imeli skupno 9 ladij.

Gostom bo Silver Muse ponudila večje apartmaje in nov koncept jedilnice. Poleg bodo še Fitnes, SPA, Knjižnica, Beneški prostori (gledališče), Arts Cafe, Panoramski prostori, bazeni in jakuzi.

Prvo plovbo bo imela iz Monte Carla, obiskala pa Marseille, Barcelono, Palmo De Mallorko, Porto Mahon, Porto Torres (Sardinija), Livorno, Portofino in nazaj v Monte Carlo. Potem pa bo plula po Sredozemlju vse do konca avgusta 2017. No kot že rečeno jo bodo 19.4.2017 tudi krstili.

vir : vesselfinder in SilverSea, foto : silvermuse.info

Similar Articles

Dodaj odgovor

Na vrh